Wanneer?

Van 26 tot 29 september 2024

 

Tarief?

Volwassenen: €15
Kinderen -12 jaar: gratis toegang

 

Waar?

Adres:
Brussels Expo – Paleis 3 en 4
Belgiëplein 1
1020 Brussel

 

Bereikbaarheid

Met de auto

Brussels Expo beschikt over uitgestrekte parkeerruimtes, met niet minder dan 10.000 plaatsen op Parking C alleen. Parking C is met zijn directe verbinding met de Brusselse Ring R0 (uitrit 7A of 8 – bordjes EXPO volgen) vlot bereikbaar en geeft rechtstreeks toegang tot de paleizen.

Alle parkings van Brussels Expo kosten € 10.

Het openbaar vervoer

Dankzij een uitgebreid netwerk van tram, bus en metrolijnen is Brussels Expo vanuit elke uithoek van de stad gemakkelijk te bereiken. Bussen, trams en metro stoppen in een straal van 200m rond Brussels Expo.

De trein is evenmin een probleem: de Eurostar (vanuit Londen) en de Thalys (vanuit Parijs, Amsterdam of Keulen) doen het Zuidstation aan, vandaar rijdt de metro lijn 6, richting ‘Koning Boudewijn’, halte ‘Heizel’. Vanuit het Centraal Station neemt u eerst metro lijn 1 richting ‘Weststation’, vervolgens metro lijn 6  richting ‘Koning Boudewijn’, halte ‘Heizel’. Dankzij het uitgebreid netwerk van het Brusselse openbaar vervoer, is Brussels Expo bereikbaar vanuit alle hoeken. Zowel de ‘MIVB’ (tram, bus en metro) als ‘De Lijn’ (bus) beschikken over haltes op nog geen 200m van onze infrastructuur. Klik hier om het metroplan te downloaden.
logo_mivb      
logo_delijn

Voor mindervaliden

Speciale toegang voor personen met een beperkte mobiliteit zijn voorzien via parking C. Liften en hellende plateaus zijn beschikbaar op verschillende plaatsen en een groot aantal toiletten is eveneens bereikbaar.

Assistentiehonden zijn toegelaten op de beurs.

Rolstoelen zijn beschikbaar indien nodig.

Plan_Parkings_Brussels_Expo_PMR