In afwachting van de volgende Mobicar-beurs in 2024, kan je inspiratie opdoen op de website van Campaway

Over Mobicar

Mobicar is dé beurs voor caravans, motorhomes, kampeeraccessoires en -diensten die dit jaar voor de 58e keer plaatsvindt. Je vindt er internationale exposanten met meer dan 700 nieuwe modellen van motorhomes en caravans, alsook exposanten met de handigste accessoires, tips en tricks voor een geslaagde kampeervakantie.

De beurs wordt georganiseerd door de beroepsvereniging “Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association”, kortweg BCCMA. BCCMA groepeert alle professionals van de sector caravans, motorhomes, stacaravans, campingmateriaal en toebehoren.

BCCMA staat in voor de promotie en verdediging van het mobiliteitstoerisme en beoogt de duurzame ontwikkeling – in complete harmonie met het milieu – van dit sociaal en cultureel toerisme. Hierdoor wordt zij een informatiebron voor alle gebruikers van caravans en motorhomes, en een permanente gesprekspartner tussen gebruikers en professionals.

Om de professionele belangen van haar leden te verdedigen is de BCCMA voor officiële instanties een gespecialiseerde partner bij het uitwerken van richtlijnen en strategieën ten voordele van deze economische sector.

Stuur ons een e-mail

Indien je vragen hebt, vul onderstaand formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.