OVER BCCMA

De Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association (BCCMA) verdedigt de belangen van constructeurs en importeurs van vrijetijdsvoertuigen in België. De vereniging is de spreekbuis van alle professionals uit de sector die handelen in caravans, motorhomes, stacaravans, campingmateriaal en accessoires. BCCMA promoot en komt op voor het mobiliteitstoerisme op sociaal, cultureel en economisch vlak. Daardoor is de vereniging zowel een informatiebron voor alle gebruikers van vrijetijdsvoertuigen als een permanente gesprekspartner voor professionals en officiële instanties.

BCCMA

Over BCCMA

De Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association (BCCMA) verdedigt de belangen van constructeurs en importeurs van vrijetijdsvoertuigen in België. De vereniging is de spreekbuis van alle professionals uit de sector die handelen in caravans, motorhomes, stacaravans, campingmateriaal en accessoires.

BCCMA promoot en komt op voor het mobiliteitstoerisme op sociaal, cultureel en economisch vlak. Daardoor is de vereniging zowel een informatiebron voor alle gebruikers van vrijetijdsvoertuigen als een permanente gesprekspartner voor professionals en officiële instanties.

De vereniging organiseert Mobicar, de enige caravan- en motorhomebeurs in België, die jaarlijks in oktober plaatsvindt in Brussels Expo. Dit evenement huist zo’n 70 exposanten in vier paleizen van de Heysel, die er de nieuwste voertuigen tentoonstellen.

Raad van bestuur

De raad van bestuur komt maandelijks samen en bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Bart Decuyper

Secretaris-generaal: Frédéric François

Leden van de raad van bestuur: Véronique Vanhoo, Paul Dendooven, Jan Maene, Philippe Warkin, Jean-Pierre Ermen, Emmanuel Demuynck (penningmeester), Christiaan de Corte

Commissarissen: Lieve Butzen en Guy Bracquez

Algemeen adres secretariaat BCCMA

Auguste Reyerslaan 207/bus 4, 1030 Brussel
Tel.: 02 773 50 23
e-mail: gi@bccma.be

Heeft u vragen over onze vereniging of interesse om lid te worden?

Stuur een mail naar Gaëtane Ingels via gi@bccma.be.

NEWSLETTER

Wil je op de hoogte blijven van de beurs Mobicar, het Mobicar Magazine, winacties en ander nieuws dat interessant is voor liefhebbers van reizen met de motorhome of caravan? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.