Koop uw ticket hier

Volwassenen: €12
Kinderen -12 jaar: gratis toegang

Testdrive

Altijd al eens willen voelen hoe het is om met een motorhome te rijden? Of twijfel je nog over je aankoop van een voertuig omdat je denkt dat rijden met een motorhome ingewikkeld of moeilijk is? Test het nu uit op Mobicar! Met of zonder begeleiding van één van de exposanten maak je een testrit met een model naar keuze op de site van de Heizel, van Brussels Expo tot het Atomium. Online registratie is verplicht en kan via onderstaande knop.

Schrijf je hier in

Salondeal

Is de aankoop van een motorhome of caravan op de beurs in kannen en kruiken? Vier je aanwinst met een cadeau van de beursorganisator. Kom met je ontvangen voucher naar het secreteriaat in paleis 7 en ontvang een gratis fles champagne!

Klimmuur

Kids die tijdens hun bezoek aan Mobicar hun energie kwijt willen, kunnen hun hart ophalen aan de Mobicar-klimmuur op vrijdagnamiddag en in het weekend. Ontdek deze verticale roadtrip in paleis 6, stand 621.

Caravan en Motorhome van het jaar

De verkiezing van de Caravan van het Jaar en de Motorhome van het Jaar is inmiddels een vaste waarde tijdens Mobicar. 18 motorhomes en 6 caravans strijden opnieuw voor deze prestigieuze titel en krijgen de kans om in 2020 de Caravan of Motorhome van het Jaar te zijn. Vergeet niet om bij de ingang van Mobicar’19 een stembriefje mee te nemen. Deponeer het biljet in de urne bij de motorhome of caravan die volgens jou de titel verdient. Zo maak je kans op een bon van 500 euro bij één van de exposanten aanwezig op de beurs. De genomineerde modellen zijn te herkennen aan de stickers op de voertuigen.