DROOMBESTEMMINGEN

voor jou geselecteerd

Vind je droombestemming

Europa ontdekken in je eigen ritme: dat is vakantie zoals vakantie bedoeld is. Maar waar ga je heen, samen of met de kinderen? Wordt het een vakantie in eigen land, kies je een bestemming op een comfortabel dagje rijden of rijg je de ene mooie vakantieregio aan de andere, tijdens een rondtrekvakantie in Europa? Mobicar helpt je graag op weg.

Camp to Go - kamperen in Nederland - intro

Kamperen in Nederland

Steden, bossen, molens, twintig (!) nationale parken… Je zou het bijna vergeten, maar Nederland heeft veel te bieden. Kamperen bij onze noorderburen is en blijft populair. Ontdek hier de mogelijkheden.

Camp to Go - kamperen in Frankrijk - intro

Kamperen in Frankrijk

Het gevarieerde landschap, de zon en lekker eten. 1,5 miljoen landgenoten trekken ervoor naar La Douce France. Onder Belgische kampeerders scoort Frankrijk nog steeds hoog als ideale vakantieland.

Camp to Go - kamperen in Italie - intro

Kamperen in Italië

Pasta, Pizza, Parmaham: Italiëkenners roemen de Italiaanse keuken. Ook het natuurschoon, het klimaat en de gastvrijheid scoren hoog. Genieten? Dat hebben de Italianen uitgevonden: La Dolce Vita!

Kamperen in Duitsland

Kamperen in Duitsland

Duitsland, het land van het Zwarte Woud, culturele superstad Berlijn, lange wandel- en fietstochten en heel veel bier en worst. Een fantastisch land voor een geslaagde kampeervakantie.

Kamperen in Spanje

Kamperen in Spanje

Een stralende zon, heerlijk eten – we love tapas-, prachtige zandstranden en een al even mooi binnenland: Spanje heeft álles in huis voor een perfecte kampeervakantie. Vamos a la playa!

Kamperen in Kroatie

Kamperen in Kroatië

Azuurblauwe zee? Check. Stralende zon? Natuurlijk. Een onvergetelijke kampeervakantie? Absoluut! De prachtige natuur, gezellige steden en het warme klimaat maken van Kroatië een fantastische bestemming voor je kampeervakantie.

Kamperen in Schotland

Kamperen in Schotland

Ruige rotsformaties, glooiende groene velden en prachtige witte stranden. Het meer van Loch Ness, kilts en whisky: Schotland heeft alles in huis om je kampeervakantie onvergetelijk te maken.

Kamperen in Engeland

Kamperen in Engeland

Een kampeervakantie die start met een minicruise? Dat is een kwestie van je auto mét caravan aan boord rijden van een van de vele ferry’s! Kamperen in Engeland is avontuurlijk en onvergetelijk.

Kamperen in Luxemburg

Kamperen in Luxemburg

Wil je eens niet al te ver van huis kamperen tijdens je vakantie, maar heb je wel zin om  iets nieuws te proberen? Zet dan je tent op aan een riviertje in het bosrijke Luxemburg!

Kamperen in Denemarken

Kamperen in Denemarken

Met je motorhome of caravan rijden langs een breed zandstrand, op zoek naar een prachtig gelegen camping aan de kust. Dat is een fluitje van een cent. Kamperen in Denemarken is eindeloos genieten!

Kamperen in België

Voor een onvergetelijke kampeervakantie hoef je niet altijd ver van huis te gaan. België heeft van alles te bieden, van kanovaren in de Ardennen tot kuieren over de Grote Markt in Brussel.

Kamperen in Zweden

Kamperen in Zweden

Vrij kamperen, het mág in Zweden. Natuur, 29 nationale parken en opbloeiende, moderne steden. Kamperen in Zweden betekent avontuur, gezelligheid, overweldigende rust en prachtige uitzichten.

Kamperen in Slovenië

Kamperen in Slovenië

Bergen met witte toppen, grote, blauwe meren omringd door groen, uitgebreide grottenstelsels en gezellige kustplaatsjes. Slovenië is Oostenrijk en Italië in één: een prachtig vakantieland.

Kamperen in Noorwegen

Kamperen in Noorwegen

Noorwegen is het thuisland van fjorden, watervallen, ruige bergen en rotsen. Het land van ongerepte natuur, rendieren, elanden en absolute schoonheid. Hier kampeer je echt in the middle of nowhere.

Kamperen in Ierland

Kamperen in Ierland

Een groen landschap, een ruige kust waar de golven op stuk spatten, livemuziek en gezelligheid in de vele pubs. Bergschoenen aan en regenponcho bij de hand, Ierland is zeker het ontdekken waard.