GRENZELOZE MOBILITEIT

van kleine caravan tot grote motorhome

Onderweg in je eigen tempo!

Op vakantie zoals jij dat wilt, in je eigen tempo. Met z’n tweetjes of met het hele gezin: grenzeloze mobiliteit, gaan en staan waar je wilt – dát is kamperen. Of je nu kiest voor een roadtrip met de tent, de vouwwagen, de caravan of de motorhome: de vrijheid straalt je tegemoet! Daarom hebben we handige pagina’s voor je gemaakt over álle soorten kampeermiddelen.

De tent

De tent

In slaap vallen met het geluid van krekels, wakker worden door de vogeltjes. Je beleeft de natuur intens in een tent; de oervorm van kamperen. We bekijken de meest voorkomende modellen.

De vouwwagen

De vouwwagen

Met een vouwwagen heb je binnen een mum van tijd een compleet vakantiehuis staan. Je slaapt in een comfortabel bed en onder tentdoek. Daar houden vouwwagenliefhebbers van.

De tweepersoonscaravan

De tweepersoonscaravan

Zijn de kinderen de deur uit? Veel oudere koppels profiteren hiervan met drie zomerse maanden in Mediterrane sferen. Speciaal voor ervaren koppels ontwikkelen de caravanmerken luxe tweepersoonscaravans.

De gezinscaravan

De gezinscaravan

Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders een topvakantie. Speciaal voor families ontwikkelen caravanfabrikanten gezinscaravans. Met een stapelbed voor de kleine kampeerders!

De stacaravan

Op zoek naar een leuk buitenverblijf? Stacaravans, ook wel mobilhomes genoemd, zijn de perfecte oplossing. Doordat ze over het nodige comfort beschikken, voelt men zich er helemaal thuis.

De buscamper

De van

De vrijheid, gaan en staan waar je wilt, rijden over mooie provinciale wegen. Dat kan bij uitstek met de motorhome. Maar welke kies je? Maak kennis met de meest compacte variant: de van.

De alkoofcamper

De alkoof motorhome

Op vakantie met de motorhome is het leukste wat er is! Elke dag een nieuwe route met de mooiste panorama’s. Maar welke kampeerauto past het best bij jouw situatie? Misschien deze: de alkoof motorhome.

De halfintegraal camper

De semi-integraal motorhome

Wie een land wil verkennen zonder altijd terug te keren naar een vaste plek, pakt de motorhome. De populairste motorhome in België is de zogenaamde ‘semi-integraal’, waarbij de woonruimte aan de cabine lijkt geplakt.

De integraal camper

De integraal motorhome

‘Niet het eindpunt, maar de reis is de bestemming’. Een cliché dat voor honderd procent van toepassing is tijdens vakanties met de motorhome. Kampeerauto’s zijn er in allerlei soorten – de lijst wordt aangevoerd door de integraal motorhome.