ONTDEK DE VRIJHEID

met Mobicar

Ontdek de vrijheid!

Grassprieten tussen je tenen, met een spannend boek onder de luifel of je kinderen zien spelen in het zwembad: kampeerders kunnen je haarfijn vertellen waarom ze er met hun tent, vouwwagen, caravan of motorhome opuit trekken. Die passie vind je terug op de Mobicar-website vóór en dóór kampeerders. Ontdek de vrijheid!

Basic of luxe

Geen enkele manier van reizen biedt je zoveel vrijheid als kamperen. Dat kan natuurlijk basic: op je hurken in het gras, koffiezetten met een gasbrandertje. Maar het kan ook prima met het comfort van thuis: caravans en motorhomes zijn tegenwoordig voorzien van alle mogelijke luxe. En dat geldt ook voor campings: sta je liever tussen de koeien op een charmante boerencamping of kies je voor de luxe van een vijfsterrenvakantiepark met zwemparadijs, toprestaurant en wellness? Het kan allemaal!

Grenzeloze mobiliteit

Natuurlijk kun je je hele vakantie op één plaats doorbrengen, maar dat hoeft niet. Meer en meer kampeerders kiezen voor een combinatievakantie: een lui weekje strand en daarna een weekje actief in de bergen.

Weer helemaal hip!

Genieten van de natuur, ontbijten wanneer jíj dat wilt, een praatje met de buren op de camping: dat zijn de voordelen van het ultieme buitenleven. En kamperen is weer helemaal hip: de verkoopcijfers van nieuwe caravans zitten flink in de lift. Ook de motorhome is enorm populair. Geen wonder: heerlijk toeren over de mooiste wegen van Europa – dat moet je een keer geprobeerd hebben!

Ideaal voor families

Een caravan, motorhome, vouwwagen of tent maakt je uitermate flexibel tijdens je vakantie. Je kunt op je gemak de omgeving verkennen en na een paar dagen verder reizen naar de volgende vakantieregio. Of als de zon het laat afweten: met een uurtje inpakken kun je alweer op weg zijn naar een zonniger bestemming. Ook voor kinderen is kamperen ideaal: de kleintjes hebben al vrienden gemaakt voordat je de laatste haring in de grond hebt geslagen. Gegarandeerd!