KIES DE JUISTE UITRUSTING

en ga goed voorbereid op pad

Op zoek naar de juiste uitrusting

Voor een kampeervakantie heb je niet veel nodig: met een tent, een kooktoestelletje, een paar slaapmatjes en een lekker knusse slaapzak ben je klaar voor een topvakantie. Maar voor wie dat wil kan het natuurlijk comfortabeler. Hier lees je alles over koken, slapen, luifels, voortenten en het gemak van handige gadgets. Kamperen is hét recept voor sweet memories!

Camp to Go - Chassis en techniek

Chassis & Techniek

Wielen, remmen, anti-slingersystemen… Bij de bouw van caravans en motorhomes komt nogal wat techniek kijken. Dat begint al bij het onderstel: het chassis vormt de ruggengraat van elke caravan of motorhome. Door de materiaalkeuze en de technologische ontwikkelingen worden vakantievoertuigen  veiliger en kan er meer bagage mee.

Camp to Go - Elektronica en gema

Elektronica & Gemak

Navigatiesystemen, achteruitrijcamera’s, satellietontvangers voor tv of internet of systemen die de caravan of motorhome automatisch waterpas stellen: het bestaat allemaal. Voor wie dat wil wordt het vakantieleven op de camping nog comfortabeler met een simpele druk op de knop!

Camp to Go - Koken en lekker eten

Koken & Lekker eten

Lekker eten in de buitenlucht: het is een van de charmes van kamperen. Ontbijten met vers stokbrood en een krantje uit de kampeerwinkel, genieten van het ochtendzonnetje. Of heerlijk met z’n allen barbecueën met salades en lokale lekkernijen op de grill – dat is kamperen!

Camp to Go - Luifels en voortenten

Luifels & Voortenten

Luifels en voortenten zijn een geweldige aanvulling op je caravan of motorhome. Ze zorgen voor een comfortabele schaduw in het zonnetje of juist beschutting als het even wat minder weer is. Voortenten en vooral luifels zijn makkelijk op te zetten en leveren extra woonruimte op.

Camp to Go - Verwarming - Airco

Verwarming & Airco

Voor wie de caravan of motorhome vaker gebruikt, is verwarming cruciaal. Tijdens een wintersportvakantie bijvoorbeeld, maar ook in de krokusvakantie of in de herfst kan het nog best frisjes zijn. En tijdens tropische nachten in het hoogseizoen, aan de Costa Brava? Dan is airco ideaal!

Camp to Go - Zitten en slapen

Zitten & Slapen

Zitten, luieren en slapen: ga je met de caravan, motorhome of vouwwagen op reis, dan heb je je bedje al bij. Ook met de tent is het tegenwoordig allang geen afzien meer. Voor het betere buitenleven ga je op een drafje naar de kampeerwinkel.