Praktische info 2017

Beurssecretariaat: +32 2 773 50 25

Wat?
Mobicar is de internationale beurs voor caravans en motorhomes, die dit jaar voor de 55ste keer plaatsvindt. Dit jaar zijn we blij om u nieuwe exposanten en tal van activiteiten te laten ontdekken.

Voor wie?
Voor iedereen die in alle vrijheid op reis wil vertrekken.

Wanneer?
Van vrijdag 13 oktober tot en met dinsdag 17 oktober. De beurs is elke dag open van 10u00 tot 18u00.

Waar?
Brussels Expo (Belgiëplein, 1 – 1020 Brussel)
Paleis 6, 7 , 9 en 11.

Toegangsprijs?

 • Volwassenen: € 12,00
 • Kinderen gratis tot 12 jaar

Is het mogelijk om op Mobicar te verblijven met de motorhome of caravan?

Ja! Voor het tweede jaar op rij voorziet Mobicar een overnachtingszone voor bezoekers die dat wensen. Deze zone ligt op 500 meter van de ingang van de beurs en wordt 24u/24u bewaakt. Er is watervoorziening en een elektrische aansluiting per standplaats voorzien, met gemakkelijke toegang tot de gemeenschappelijke toiletten. Elke dag is er de mogelijkheid om een ontbijt te bestellen. Een standplaats kost € 15 per voertuig per nacht, cash te betalen bij aankomst. Deze zone is open van woensdag 19/10 om 12u tot woensdag 26/10 om 12u.
Adres: Keizerin Charlottelaan, 24 – 1020 Brussel
Als u een vraag heeft, gelieve dan hier met ons contact opnemen: Contact

Zijn honden toegelaten op het salon Mobicar’17 ?
Ja, als het kleine honden zijn en als zij in een mandje of in een karretje kunnen gedragen worden.
Uit veiligheidsredenen mogen honden niet op de grond lopen.

Bereikbaarheid?

 • Met de auto
  Door het dichte wegennet in België is het expo-terrein uit alle hoeken van het land bereikbaar met de auto. Op de Ring afrit 7A of 8 nemen, bordjes EXPO volgen. Brussels Expo kan trouwens prat gaan op de grootste parking van het land, met niet minder dan 10.000 plaatsen op Parking C alleen. Klik hieronder op het beeld voor meer info.
  Plan_Parkings_Brussels_Expo
 • De trein
  De trein is evenmin een probleem: de Eurostar (vanuit Londen) en de Thalys (vanuit Parijs, Amsterdam of Keulen) doen het Zuidstation aan, vandaar rijdt de metro lijn 6, richting ‘Koning Boudewijn’, halte ‘Heizel’. Vanuit het Centraal Station neemt u eerst metro lijn 1 richting ‘Weststation’, vervolgens metro lijn 6  richting ‘Koning Boudewijn’, halte ‘Heizel’.
 • Het openbaar vervoer
  Dankzij het uitgebreid netwerk van het Brusselse openbaar vervoer, is Brussels Expo bereikbaar vanuit alle hoeken. Zowel de ‘MIVB’ (tram, bus en metro) als ‘De Lijn’ (bus) beschikken over haltes op nog geen 200m van onze infrastructuur. Klik hier om het metroplan te downloaden.
  logo_mivb     
  logo_delijn
 • Toegangsplan mindervaliden
  Plan_Parkings_Brussels_Expo_PMR
Recent Posts