OVER BCCMA

Belgian Caravan-Camping & Mothorhome Association

BCCMA

Over BCCMA

De Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association (BCCMA) verdedigt de belangen van constructeurs en importeurs van vrijetijdsvoertuigen in België. De vereniging is de spreekbuis van alle professionals uit de sector die handelen in caravans, motorhomes, stacaravans, campingmateriaal en accessoires.

BCCMA promoot en komt op voor het mobiliteitstoerisme op sociaal, cultureel en economisch vlak. Daardoor is de vereniging zowel een informatiebron voor alle gebruikers van vrijetijdsvoertuigen als een permanente gesprekspartner voor professionals en officiële instanties.

De vereniging organiseert Mobicar, de enige caravan- en motorhomebeurs in België, die jaarlijks eind oktober plaatsvindt in Brussels Expo. Dit evenement huist zo’n 70 exposanten in vier paleizen van de Heysel, die er de nieuwste voertuigen tentoonstellen.

Raad van bestuur

De raad van bestuur komt maandelijks samen en bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Bart Decuyper

Secretaris-generaal: Frédéric François

Leden van de raad van bestuur: Véronique Vanhoo, Paul Dendooven, Jan Maene, Philippe Warkin, Mario Hassler, Marc Rutsaert (penningmeester), Emmanuel Demuynck, Christiaan de Corte

Commissarissen: Lieve Butzen en Guy Bracquez

Algemeen adres secretariaat BCCMA

Sint-Michielskollegestraat 11, 1150 Brussel
Tel.: 02 773 50 23
e-mail: lv@bccma.be

Heeft u vragen over onze vereniging of interesse om lid te worden? Stuur een mail Lieke Vervoort via lv@bccma.be of bel naar 02 773 50 23.